Віскі Lagavulin 12 YO Special Release 2022 57.3% 0,7л

Модель: 12 YO Special Release 2022

Наявність: Є в наявності

Ціна: 7 250.00 грн.
Кількість:
 

Характеристики

Регіон: Шотландія
Виробник: Lagavulin
Фортеця: 56,5%
Тип: Односолодовий
Фільтрування: без холодної фільтрації
Витримка: бочки з-під Американського дуба
________________________________________

Опис

Загальна інформація:
 
Лагавулін 12-річний спеціальний випуск 2022 р. Cask Strength
 
Входить до складу спеціального релізу Diageo, це аромат Lagavulin 12-річної витримки 2022 розливу The Flames of the Phoenix. Згідно з легендою, одного незвичайного дня король Айла відродився. Іскра сонячного світла впала з неба та підпалила землю. Коли полум'я стихло, випалена земля вкрилася густим димом. Царський Фенікс ширяв над своїми вогненними крилами, живлячи кадри Лагавуліна, посилюючи його пряну інтенсивність.
У цьому глибокому вираженні незайманого дуба та найдимніших запасів Лагавуліну торф'яні бочки ведуть пряність та дим у їхньому спеціальному випуску 12-річної витримки.
 
Дегустаційні нотатки Lagavulin 12 Years Cask Strenght 2022
 
Аромат: Сухий, з миттєвою потужною димністю, з деревним вугіллям та ароматним торфом на передньому плані, підкріплений чистою свіжою базовою нотою, що нагадує морське повітря та мінеральні аромати.
Смак: Спочатку солодкий, потім розкривається різкою лимонною кислинкою та щіпкою морської солі, що надає свіжості. Всередині неба вогонь сушить смак, який тепер злітає ще вище у своїй солено-димній інтенсивності.
Післясмак: тривалий, з величезними хвилями торф'яного диму та нотками свіжообпаленої пряної та димної інтенсивності, які чудово зберігаються у післясмаку.
 
Портрет віскі і де купити Лагавулін 2022 12 років бочкової фортеці
 
Переглянувши чималу кількість ресурсів в Інтернеті Ви зробили обдуманий вибір, натиснувши на запит купити Лагавулін 12-річний спеціальний випуск 2022 р. Cask Strength онлайн в магазині елітного спиртного Алкотренд. У великому каталозі Вам буде не важко зорієнтуватися та знайти і схожі товари з "Шотландії" у категорії на ринку. Ціна Lagavulin 12 Year Old 2022 57,3% на сьогодні може бути найнижчою за такий обсяг на тлі конкурентів за такий літраж у тубусі.
 
Доставка Лагавулін 12 років 2022 Поспіх Реліз за часом займає пару днів дивлячись яке місце знаходження Вашого міста або селища. Якщо Ви зібралися купити Lagavulin 12 Year Old 2022 57,3% у Києві та Україні онлайн при цьому заощаджуючи дорогоцінний час від відвідування звичайного магазину, Ви гарантовано звернулися у відповідне місце, оскільки інтернет магазин елітного алкоголю «Алкотренд». Справедливі відгуки від звичайних покупців можна побачити у картці всіх товарів.
 
Характеристики
Тип: Односолодовий
Витримка: 12 років
Регіон: Шотландія, Айла
Бренд: Lagavulin
Літраж: 0,7л
Упаковка: В коробці
Міцність: 57,3%

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
Погано           Добре