Віскі Talisker Special Release 2023 59.7% 0,7л

Модель: Односолодовый

Наявність: Є в наявності

Ціна: 6 700.00 грн.
Кількість:
Регіон: Шотландія, Острів Скай
Виробник: Talisker
Бренд: Talisker
Бутильовано: 2021
Фортеця: 59.7% (Cask Strength)
Об'єм: 0.7 л
Тип: Односолодовий
Фільтрування: без холодної фільтрації
Витримка: 8 років
Витримка в бочках: з-під бурбона

Односолодовий Шотландський віскі Talisker Special Release 2023

Цей односолодовий віскі Talisker від найстарішої діючої гуральні на острові Скай був розлитий у пляшки для спеціальних випусків 2023 року. Тематичні розливи цього року «Spirited Xchange» є міжкультурною співпрацею з низкою виразів односолодового віскі, натхнених країнами з усього світу. Ця серія оригінальних пляшок увічнює культових персонажів віскі з цікавістю, пристрастю та смаком. Спеціальний випуск Talisker був розлитий по пляшках при бочковій міцності 59,7% і витриманий у потрійній комбінації бочок з-під портвейну Ruby, White та Tawny. В результаті виходить насичений фруктовий односолодовий напій з характерним гуральним характером.
 
Дегустаційні нотатки Talisker Special Release 2023
 
Аромат: Збалансований, інтенсивний, з відтінками торфу, тушкованого на вогні, ясними нотками свіжого морського бризу з відтінками черепашок мідій, солі та піску дюн.
Смак: Багатий, солодкуватий, димний, з тонкими акцентами білого винограду, темних фруктів та сухих танінів. Вони поєднують у собі вершкові та ніжні ноти із фруктовими нотками.
Післясмак: інтенсивний і тривалий з відтінками солі, диму та прянощів.
talisker range

Портрет віскі і купити Таліскер Спеціальний реліз 2023 року

Односолодовий віскі Talisker витримувався в бочках з американського та європейського дуба. Дозрівання проходило в бочках із білого, коричневого та рубінового портвейну. Смаковий профіль віскі Таліскер, представлений солодкими та фруктовими верхніми нотами аромату, як і раніше, підкреслює класичні характеристики: солоність, димність і пряність. Аромат віскі Таліскер відкривається нотами сушеного винограду, фініків та сухофруктів. Незабаром аромат стає більш морським, з відтінками чистого морського повітря та морської солі. Торф'яний дим, мінеральні нотки крейди роблять аромат димнішим. Потужний односолодовий смак Talisker - трохи солодкий з насиченими фруктовими відтінками. Незабаром він стає дуже солоним з інтенсивними відтінками перцю, диму та перцю чилі. Етикетка односолодового віскі Talisker була натхненна деталізованим реалізмом та елементами ностальгічного ретро з вінтажними нотками, що переносять глядачів в іншу епоху.

talisker range

Перевіривши чималу кількість ресурсів в Інтернеті, Ви зробили обдуманий вибір, натиснувши на запит купити віскі Таліскер 2023 року реліз на онлайн магазин елітного спиртного з Дьюті Фрі. У великому каталозі Вам буде не важко зорієнтуватися та знайти схожі товари з "Шотландії" у категорії віскі на ринку. Ціна Talisker Special Release 2023 на сьогодні може бути дуже солодкою за такою оббивкою на тлі конкурентів.

Доставка 2023 року Таліскер за часом займає пару днів дивлячись яке місцезнаходження Вашого міста чи селища. Якщо Ви зібралися купити Talisker Special Release 2023 в Києві та Україні онлайн при цьому заощаджуючи дорогоцінний час від відвідування звичайного магазину, Ви гарантовано звернулися у відповідне місце, оскільки інтернет магазин елітного алкоголю «Алкотренд». Справедливі відгуки від звичайних покупців можна побачити у картці всіх товарів.

 

Характеристики
Тип: Односолодовий
Регіон: Шотландія, Острів Скай
Бренд: Talisker
Літраж: 0,7л
Упаковка: В коробці
Міцність: 59,7%

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
Погано           Добре