Віскі Talisker 2007/2017 Distillers Edition 45,8% 0,7л

Модель: 2007/2017

Наявність: Є в наявності

Ціна: 3 850.00 грн.
Кількість:
Регіон: Шотландія, Острів Скай
Виробник: Talisker
Бренд: Talisker
Бутильовано: 2017
Фортеця: 45,8% (Cask Strength)
Об'єм: 0.7 л
Тип: Односолодовий
Фільтрування: без холодної фільтрації
Витримка у бочках: Amoroso Sherry Wood

Односолодовий Шотландський віскі Talisker Distillers Edition 2017 45.8%

Версія бажаного Distillers Edition 2017 від винокурні Talisker, витримана в бочках з-під хересу exAmoroso.
 
Дегустаційні нотатки Talisker Distillers Edition 2017
 
Аромат: фруктів напрочуд більше, ніж торфу, просто тому, що вони швидко відчуваються, але залишаються на задньому плані. Ми знаходимося на ніжному міксі винограду та червоних фруктів. Легкий дим і… не знаю, що змушує мене думати про прогулянку лісом (іноді у нас виникають такі образи, які складно описати точніше, але якщо це може вас заспокоїти, то біличним послідом не пахне :p).
Смак: його місце займає торф (адже це Таліскер!), що супроводжується дерев'яними та перцевими нотками. Плоди набувають тушкованого вигляду, дуже солодкі. Він приємно ніжний, солодкий і солодкий. Таліскер робить на мене таку дію вперше, він може примирити з торфом найбільш непокірних людей.
Фініш: середньої довжини, торф та фрукти в хорошому балансі. Дивно та дивно, правда.
talisker range

Портрет віскі і де купити Таліскер Дистиллер Едішн 2017 року

Цей Таліскер належить до класичного віскі Шотландії Distillers Edition. Односолодовий віскі витримувався не менше трьох місяців у бочках з американського дуба, витриманих Amoroso. Димний, пряний та подекуди гострий характер винокурні чудово доповнений насолодою та складністю.

talisker range

Переглянувши чималу кількість ресурсів в Інтернеті Ви зробили обдуманий вибір, натиснувши на запит купити віскі Таліскер Дистиллер Едішн 2017 року реліз на онлайн магазин елітного спиртного з Дьюті Фрі. У великому каталозі Вам буде не важко зорієнтуватися та знайти схожі товари з "Шотландії" у категорії віскі на ринку. Ціна Talisker Distillers Edition 2017 10-річний на сьогодні може бути дуже солодкою за такою оббивкою на тлі конкурентів.

Доставка 2007/2017 року Таліскер Distillers Edition за часом займає пару днів дивлячись яке місцезнаходження Вашого міста чи селища. Якщо Ви зібралися купити Talisker Distillers Edition 2017 в Києві та Україні онлайн при цьому заощаджуючи дорогоцінний час від відвідування звичайного магазину, Ви гарантовано звернулися у відповідне місце, оскільки інтернет магазин елітного алкоголю «Алкотренд». Справедливі відгуки від звичайних покупців можна побачити у картці всіх товарів.

 

Характеристики
Тип: Односолодовий
Регіон: Шотландія, Острів Скай
Бренд: Talisker
Літраж: 45,8%
Упаковка: В коробці
Міцність: 45,8%

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
Погано           Добре