Віскі Talisker Distillers Edition 2020 45,8% 0,7л

Модель: 2010/2020

Наявність: Немає в наявності

Ціна: 3 750.00 грн.
Кількість:
Регіон: Шотландія, Острів Скай
Виробник: Talisker
Бренд: Talisker
Бутильовано: 2020
Фортеця: 45,8% (Cask Strength)
Об'єм: 0.7 л
Тип: Односолодовий
Фільтрування: без холодної фільтрації
Витримка у бочках: Amoroso Sherry Wood

Односолодовий Шотландський віскі Talisker Distillers Edition 2020 45.8%

Односолодовий шотландський віскі Talisker, що виробляється на найстарішій винокурні острова Скай, виробляється на березі моря з 1830 року, його запах і смак миттєво пов'язують вас із суворим морським будинком. Кожен ковток - це смак самого острова Скай, одного з найвіддаленіших, найсуворіших, але красивих пейзажів Шотландії. Talisker Distillers Edition, щорічний випуск, який двічі витримується протягом 6 місяців у бочках з-під хересу Amoroso, досягає гірко-солодкої гармонії, оскільки його хрумкий торф пом'якшується не до перцю, а до насичених, солодких та соковитих фруктів. Кожен насичений, багатий ковток поступається місцем нотам хрусткого торфу, який пом'якшується до величезної насиченості, із солодким смаженим солодом та вересової сухістю. У післясмаку присутні глибокі ноти какао, чудова ваніль та стійкий землистий торф. Цей багатий Talisker Distiller's Edition чудовий як з льодом, так і з краплею води. Старіший, багатший і солодкий вираз, який стане фантастичним подарунком для поціновувачів віскі та любителів димного острівного односолодового віскі сімейства Talisker.

Дегустаційні нотатки Talisker Distillers Edition 2020

Аромат: типова для Таліскера прянощі, родзинки, верес.
Смак: нотки какао, ванілі та післясмак.
Післясмак: інтенсивні ноти какао, свіжа ваніль та землістий торф – насамперед легка насолода.
talisker range

Портрет віскі і де купити Таліскер Дистиллер Едішн 2020 року

Перерва чимала кількість ресурсів в Інтернеті Ви зробили обдуманий вибір, натиснувши на запит купити віскі Таліскер Дистиллер Едішн 2020 року реліз на онлайн магазин елітного спиртного з Дьюті Фрі. У великому каталозі Вам буде не важко зорієнтуватися та знайти схожі товари з "Шотландії" у категорії віскі на ринку. Ціна Talisker Distillers Edition 2020 10-річний на сьогодні може бути дуже солодкою за таким об'ємом на тлі конкурентів.

Доставка 2010/2020 року Таліскер Distillers Edition за часом займає пару днів дивлячись яке місцезнаходження Вашого міста чи селища. Якщо Ви зібралися купити Talisker Distillers Edition 2020 в Києві та Україні онлайн при цьому заощаджуючи дорогоцінний час від відвідування звичайного магазину, Ви гарантовано звернулися у відповідне місце, оскільки інтернет магазин елітного алкоголю «Алкотренд». Справедливі відгуки від звичайних покупців можна побачити у картці всіх товарів.

 

Характеристики
Тип: Односолодовий
Регіон: Шотландія, Острів Скай
Бренд: Talisker
Літраж: 45,8%
Упаковка: В коробці
Міцність: 45,8%

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
Погано           Добре