Віскі Talisker Distillers Edition 45,8% 2022 0,7л

Модель: Односолодовый

Наявність: Є в наявності

Ціна: 3 590.00 грн.
Кількість:
Регіон: Шотландія, Острів Скай
Виробник: Talisker
Бренд: Talisker
Бутильовано: 2021
Фортеця: 45,8% (Cask Strength)
Об'єм: 0.7 л
Тип: Односолодовий
Фільтрування: без холодної фільтрації
Витримка в бочках: з-під бурбона

Односолодовий Шотландський віскі Talisker Distillers Edition 2022 45.8%

Таліскер подвійної витримки поповнився лінійкою Distillers Edition 2022 року. Цей популярний віскі з острова Скай спочатку витримується у бочках з американського та європейського дуба, а потім проходить другий період дозрівання у витриманих бочках Amoroso. Аморосо - унікальний херес, який додає соковиту насолоду до класичних торф'яних і перцевих смаків, які ми очікуємо від Таліскера. Глибокий і насичений вираз, що ідеально підходить як у чистому вигляді, так і з краплею води.
 
Дегустаційні нотатки Talisker Distillers Edition 2022
 
Односолодовий віскі Talisker з випуску Distillers Edition 2022 витриманий у бочках з-під хересу Amoroso. Процес витримки в барильцях з-під хересу надає віскі багатства та глибини, наповнюючи його солодкими та фруктовими нотками сухофруктів, шоколаду та спецій. У смаку присутні ноти тютюну, шкіри, диму, щіпки солі та перцю. Цей односолодовий віскі поєднує в собі суворий морський характер Таліскера з багатим і зігріваючим смаком витримки в бочках з-під хересу.
talisker range

Портрет віскі і де купити Таліскер Дистиллер Едішн 2022 року

Цей Таліскер належить до класичного віскі Шотландії Distillers Edition. Односолодовий віскі витримувався не менше трьох місяців у бочках з американського дуба, витриманих Amoroso. Димний, пряний та подекуди гострий характер винокурні чудово доповнений насолодою та складністю.

talisker range

Перевіривши чималу кількість ресурсів в Інтернеті, Ви зробили обдуманий вибір, натиснувши на запит купити віскі Таліскер Дистиллер Едішн 2022 року реліз на онлайн магазин елітного спиртного з Дьюті Фрі. У великому каталозі Вам буде не важко зорієнтуватися та знайти схожі товари з "Шотландії" у категорії віскі на ринку. Ціна Talisker Distillers Edition 2022 на сьогодні може бути дуже солодкою за такою оббивкою на тлі конкурентів.

Доставка 2022 року Таліскер Distillers Edition за часом займає пару днів дивлячись яке місцезнаходження Вашого міста чи селища. Їли Ви зібралися купити Talisker Distillers Edition 2022   у Києві та Україні онлайн при цьому заощаджуючи дорогоцінний час від відвідування звичайного магазину, Ви гарантовано звернулися у відповідне місце, оскільки інтернет магазин елітного алкоголю «Алкотренд». Справедливі відгуки від звичайних покупців можна побачити у картці всіх товарів.

 

Характеристики
Тип: Односолодовий
Регіон: Шотландія, Острів Скай
Бренд: Talisker
Літраж: 45,8%
Упаковка: В коробці
Міцність: 45,8%

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
Погано           Добре