Списком Вид: Таблицею
Сортування:
Показати:
Віскі Bruichladdich The Classic Laddie у тубі 0,7л
0

Характеристики Регіон: Шотландія, Айла Виробник: Bruichladdich Фортеця: 50% Тип: Односолодовий Фільтрування: без холо...

Віскі Bruichladdich Port Charlotte 2014 Islay Barley 50% 0,7л
0

Характеристики Регіон: Шотландія, Айла Виробник: Bruichladdich Фортеця: 50% Тип: Односолодовий Фільтрування: без холо...

Віскі Bruichladdich Port Charlotte 10 років 50% 0,7л
0

Характеристики Регіон: Шотландія, Айла Виробник: Bruichladdich Фортеця: 50% Тип: Односолодовий Фільтрування: без холо...

Віскі Bruichladdich Islay Barley 2013 50% 0,7л
0

Характеристики Регіон: Шотландія, Айла Виробник: Bruichladdich Фортеця: 50% Тип: Односолодовий Фільтрування: без холо...

Віскі Брюхладдіх

 
Винокурня Bruichladdich на острові Айлей виробляє три односолодові віскі з різним вмістом диму. Пляшки під назвою Bruichladdich не містять торфу, характеризуються дрібною зернистістю та ніжним ароматом. Спробуйте шотландський ячмінь Bruichladdich як знайомство з асортиментом. Любителям димних віскі варто зупинити свій вибір на Порт Шарлотті 10-річну витримку.
 

Брюхладдік Віскі

«Ми прогресивні гебридські винокурні» — ґрунтуючись на цій самооцінці, Брюхладдіх на острові Айлей створює низку цікавих односолодових віскі. Айлей є частиною внутрішніх Гебридських островів, групи островів в Атлантичному океані на північно-західному узбережжі Шотландії. Але набагато важливішим є той факт, що острів зарекомендував себе як оплот любителів віскі. Віскі Айла особливо порадує любителів димних односолодових віскі. Тому Брюхладдік дивує віскі, які здебільшого не містять торфу.
 

Стиль Будинку

Який смак односолодовий віскі Bruichladdich? Віскі з Брюхладдіха справді не дуже характерні для умов острова Айлей, оскільки для них характерний лише тонкий присмак торфу. Ваш асортимент смаків, як і раніше, великий! Віскі Bruichladdich мають зернистий, квітковий, але морський характер. Асортимент продукції значно розширено з 2006 року. Bruichladdich переганяє під назвою «Порт Шарлотт» починаючи з сильно торф'яного димного віскі. У 2008 році відбулося перше видання Octomore, експериментального віскі з надзвичайно торф'яним смаком. З того часу в асортимент увійшли також сильно димні і торф'яні віскі.
 

Виробництво

Як виготовляється віскі Bruichladdich? Зерно і склад: Не тільки з моменту появи серій шотландського ячменю або Islay Barley ячмінь став важливим відмітним фактором для Bruichladdich. «Ми віримо, що ТЕРРУАР ВАЖЛИВИЙ» — девіз гуральні. По-німецьки це означає щось на зразок: «Ми вважаємо, що особливості або характер території, що обробляється, важливі» — наскільки нам відомо, точного еквівалента слова «терруар» у німецькій мові не існує. У будь-якому випадку перевага надається ячменю місцевого виробництва – у деяких випадках на пляшці також вказується походження. Близько 30% використовуваного ячменю надходить із острова Айлей. 5% ячменю класифікується як органічний ячмінь. Однак у Bruichladdich немає власного солодового заводу, хоча плани щодо його створення вже є – але графіка поки що немає. 60% продукції дістається неспотвореному Брюхладдіху. Близько 30% становить порт-Шарлотт, а 10%, що залишилися, використовуються для суперсильно вирощуваного Окотмора. Тут ви маєте справу з екстремальним вмістом фенолу до 309 частин на мільйон. Для порівняння: гуральня Islay Ardbeg зазвичай використовує ячмінний солод із вмістом фенолу близько 50 частин на мільйон.
 
Дистиляція: Брюхладдіх працює з п'ятьма перегінними кубами: двома промивними кубами ємністю близько 12 000 літрів кожен та двома спиртовими кубами ємністю близько 11 000 літрів кожен. Форма перегінних кубів Брюхладдіха – цибулинна, але досить висока. У 2010 році було встановлено додатковий перегінний апарат Lomond Still, який раніше знаходився на гуральні Inverleven. Новий Lomond Still дозволяє Bruichladdich переганяти м'якіший сирий бренді. Перегінні куби Ломонда були винайдені у 1950-х роках і дозволяють регулювати перегінний апарат шляхом переміщення мідних пластин. Таким чином, ви можете виготовляти різні стилі віскі. Цей перегінний апарат отримав прізвисько «потворна Бетті», а також використовується для виробництва ботанічного джину. Річна потужність складає 1500000 літрів спирту.
 
Дозрівання: У Брюхладдіху відносно плоскі склади, збудовані з цегли. Клімат на острові Айлі холодний і вологий, тому віскі дозріває дуже і дуже повільно. У Брюхладдіку люди почали у великих кількостях використовувати різні бочки для витримки вина в бочках. Публікації винокурні протягом багатьох років відповідно змінювалися. Не в останню чергу це було пов'язано з тим, що Марк Рейньєрс як колишній торговець вином мав хороші зв'язки з різними виноробнями. Навіть після того, як гуральня перейшла до рук французького коньячного гіганта Ремі Куантро, нічого не змінилося.
 

Рекомендація

У Bruichladdich ми рекомендуємо шотландський ячмінь The Classic Laddie як частину стандартного портфоліо винокурні. Ще одна класика гуральні — 10-річний Bruichladdich The Classic Ten. Ми також можемо гаряче рекомендувати цей високоякісний Bruichladdich.
 
Дві інші димні версії, Port Charlotte та Octomore, також складаються з односолодового віскі 10-річної витримки, а також видань Scottish та Islay Barley. Варіанти під назвою Порт-Шарлот мають прізвисько «Сильно торф'яний» і дуже димні. Як знайомство з димним віскі від Bruichladdich ми рекомендуємо Port Charlotte 10 років.
 

Історія

Винокурня була заснована в 1881 році в однойменному селі, яке, у свою чергу, завдячує своєю назвою своєму місцезнаходженням: гельське «Bruach a 'Chladaich» означає щось на кшталт «низхідний берег» і описує схил берега, на якому знаходиться село та винокурня. брехня. Підставою Bruichladdich ми завдячуємо Джону, Роберту та Вільяму Харві. Фактично, винокурня залишалася у володінні сім'ї-засновника протягом кількох десятиліть, доки не була «законсервована» 1929 року. Після повторного відкриття в 1938 р. відбулося кілька змін власників, доки Бруїхладдіч в 1975 р. не перейшов у власність відомого незалежного ботлера. Уайт і Маккей, що базується у Глазго. Радість тривала недовго, бо 1995 року винокурня знову закрилася. У 2000 році вона була продана консорціуму, цього разу Джиму Макьюен і Марку Рейньє. Епоха «Bruichladdich Distillery Co. Ltd.» почалася історія успіху гуральні.
 
Оскільки свіжоперегнаний віскі може бути позначений і проданий тільки після трьох років зберігання в бочках, консорціум також придбав великі запаси старих бочок з Bruichladdich у компанії Whyte & Mackay, щоб швидко утвердитися на все більш цікавому ринку односолодового віскі. . Ретельний відбір бочок Джимом Макьюен зробив винокурню однією з найвідоміших на сьогоднішній день заводів з виробництва віскі на острові Айлей. Повідомляється, що ціна купівлі винокурні та акцій склала 6,5 млн фунтів стерлінгів. У 2003 році були подальші інвестиції у власний завод з розливу.
 
Брюхладдіх розташований на північному березі озера Лох-Індал, глибокої прибережної ділянки на західному узбережжі знаменитого острова Ісла, де виробляють віскі. До 2005 року це був західний завод з виробництва віскі в Шотландії. Лише заснований цього року винокурний завод Kilchoman розташований за кілька кілометрів на захід. З протилежного південного берега нас зустрічає гуральня Bowmore, звідки також приїхав головний гуральні Bruichladdich Джим Макьюен. Він відповідав за популярні витвори гуральні і, як він сам це називав, керував «дизайнерськими віскі». Якщо ви подивитеся на віскі преміум-класу під назвою Octomore або серію Black Art, ви зрозумієте чому. Макьюен оголосив про свій відхід у 2015 році. З того часу Адам Ханнетт був головним виробником спиртних напоїв.
 
23 липня 2012 року було оголошено про скупку алкогольної групи Rémy Cointreau Bruichladdich та всіх пов'язаних з нею акцій. При ціні купівлі 58 000 000 фунтів стерлінгів інвестиції Макьюена і Рейньє окупилися.