Віскі Bruichladdich Islay Barley 2013 50% 0,7л

Модель: 2013 Islay Barley 50%

Наявність: Є в наявності

Ціна: 2 775.00 грн.
Кількість:

Характеристики

Регіон: Шотландія, Айла
Виробник: Bruichladdich
Фортеця: 50%
Тип: Односолодовий
Фільтрування: без холодної фільтрації
Витяг у бочках: з-під американського віскі, з-під вина
________________________________________

Опис

Загальна інформація:
 
До випусків серії Barley Exploration 2022 року входить видання Islay Barley 2013 року. Це восьмий випуск пива Islay Barley, і, незважаючи на відсутність вказівки віку, по суті, це 8-річний неторф'яний односолодовий віскі, витриманий у поєднанні 75% бочок з американського дуба першого наповнення та 25% бочки другого наповнення з французького дуба, у яких раніше містилися вина Рібера дель Дуеро, Сіра та Пойяк.
 
Мало того, що пляшка дає такий рівень деталізації в рецепті, але вони також перераховують сім ферм на острові Айлей та їхніх фермерів, з яких було зібрано врожай ячменю: Хантер Джексон у Круасі, Ендрю та Дональд Джонс у Коуллі, Марк Френч у Роксайді, Ієн МакКеррелл в «Айленді», Алістер Торренс у «Муліндрі», Реймонд Флетчер у «Данлоссіті» та Реймонд Стюарт у «Сандерленді».
 
Зрештою це відображається у їхньому новому стандарті фортеці 50% у пляшці у стокгольмському стилі з картою, що показує розташування ферм на острові Айлей. Це також був один з останніх продуктів, випущених Ileachs у презентаційній упаковці, оскільки вони прагнуть знизити вплив своєї упаковки на довкілля.
Bruichladdich Islay Barley 2013

Дегустаційні нотатки Bruichladdich Islay Barley 2013 50%

Аромат: це, звісно, класичний ніс Брюкледді. Їх фірмовий ячмінно-солодовий аромат і прибережний аромат поєднуються з невеликою насолодою цитрусових та ячмінного цукру. У ньому також є невеликий квітковий аромат із невеликими фруктовими нотками яблук та груш.
 
Смак: на мові це майже те ж саме, тому що ячмінний цукор з'являється заздалегідь разом з невеликою кількістю солоної карамелі та чудовою легкою фруктовою насолодою завдяки нотам яблука та персика. Пара ковтків і фруктовий смак починає нагадувати мені більше абрикоса або манго. Пізня дубова пряність починає посилюватися білим перцем та мускатним горіхом.
 
Фініш: гідні білі дубові спеції та п'янкий післясмак завершують шоу відтінком цитрусових і приємним поколюванням смакових рецепторів.
Bruichladdich Islay Barley
 
Портрет віскі і де купити Брукладді 2013 Айла Барлі
 
Для серії віскі, в якій говориться, що йдеться про дослідження їхньої сировини, тобто самого ячменю, це віскі, в якому дуже багато ячменю. Він спирається на першоджерело і спирт, виготовлений без необхідності активної реклами різних бочкових обробок або хитрощів. За останні кілька років здається, що випуски Bruichladdich встановили новий стандарт розливу у пляшки з міцністю 50%, і це не виняток: вміст алкоголю забезпечує гарне відчуття дегустації та добре доповнює дубові спеції. .
 
Як завжди чудова упаковка від Bruichladdich. Можливо, це одна з останніх пляшок із презентаційною банкою, але сама банка покрита додатковою інформацією, яка не може поміститися на пляшці. В останні роки, купуючи безпосередньо у Bruichladdich, ви можете отримати пляшку разом з нею без банки, але нещодавній редизайн Classic Laddie та місія зі скорочення викидів CO2 відтепер назавжди скасували цю можливість. Див. нещодавню публікацію від Bruichladdich тут – разом із натяком на те, що їхнє більш ніж 20-річне використання пляшки Стокгольма теж триватиме.
 
Все це дуже яскраво, і для повної прозорості я, ймовірно, дуже упереджений, оскільки він дуже нагадує мій улюблений віскі Laddie Ten. Тим більше, що його було переганяно 2013 року — року, коли я вперше відвідав Брюікладдіх і сам острів Айлей. Справді щасливі часи і який спосіб спробувати пережити ці моменти заново. Мені б дуже хотілося спробувати його аналог із Порт-Шарлотта на PC Islay Barley 2013!
 
Переглянувши чималу кількість ресурсів в Інтернеті Ви зробили обдуманий вибір, натиснувши на запит купити віскі Брукладді Айла Барлі 2013 року на онлайн магазин елітного спиртного з Дьюті Фрі. У великому каталозі Вам буде не важко зорієнтуватися і знайти не тільки 14 за низькою ціною але й схожі товари з "Шотландії" в категорії на Віскі на ринку. Ціна Bruichladdich Islay Barley 2013 на сьогодні може бути дуже низькою за такий літраж на фоні конкурентів.
 
Доставка Брукледді Айла Барлі 2013 за часом займає пару днів дивлячись яке місцезнаходження Вашого міста чи селища. Якщо Ви зібралися купити Bruichladdich Islay Barley 2013 в Києві та Україні онлайн при цьому заощаджуючи дорогоцінний час від відвідування звичайного магазину, Ви гарантовано звернулися у відповідне місце, оскільки інтернет магазин елітного алкоголю «Алкотренд». Справедливі відгуки від звичайних покупців можна побачити у картці всіх товарів.

 

 
Характеристики
Тип: Односолодовий
Витримка:
Регіон: Шотландія
Бренд: Bruichladdich
Літраж: 0,7л
Упаковка: В коробці
Міцність: 50%

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
Погано           Добре