Списком Вид: Таблицею
Сортування:
Показати:
Віскі Kavalan Ex-Bourbon Oak 0,7л
0

Характеристики Регіон: Тайвань Виробник: Kavalan Фортеця: 46% Тип: Односолодовий Витримка: Витримка в бочках: Бурбон, херес _____...

Віскі Kavalan Classic 0,7л
0

Характеристики Регіон: Тайвань Виробник: Kavalan Фортеця: 40% Тип: Односолодовий Витримка: Витримка у бочках: Бурбон, херес _____...

Віскі Kavalan Triple Sherry Cask 0,7л
0

Характеристики Регіон: Тайвань Виробник: Kavalan Фортеця: 40% Тип: Односолодовий Витримка: Витримка в бочках: Бурбон, херес _____...

Віскі Kavalan Oloroso Sherry Oak 0,7л
0

Характеристики Регіон: Тайвань Виробник: Kavalan Фортеця: 46% Тип: Односолодовий Витримка: Витримка у бочках: Бурбон, херес _____...

Перший тайванський винокурний завод було засновано у 2005 році під егідою King Car Group. Він відчинив свої двері на північному сході Тайваню в провінції І-Лань, яка розташована в мікрокліматі – між зеленими пагорбами та родючими рівнинами. Він захищений засніженими горами і схильний до впливу туманних вітрів з Тихого океану - ідеальне місце для витримки віскі.
Оскільки клімат острова відрізняється спекою та вологістю, виробники витратили кілька місяців на контроль взаємодії спирту та деревини. Щоб уникнути надмірної спеки, вони збудували величезний бетонний підвал із системою вентиляції, яка контролює температуру навколишнього середовища на всіх 5 поверхах.
Кавалан почав виготовляти віскі з неповторним стилем. Він поспілкувався із провідними експертами галузі. Ключовим етапом процесу витримки є вибір бочок, тому вони завжди найвищої якості. Використовуються бочки з різних джерел - з-під хересу, портвейну або бурбона. Однак акцент зазвичай робиться на бочки з-під хересу з Хереса, такі як Олоросо, Педро Хіменес, Амонтільядо, Мансанілья, Москатель і найпрестижніший з них - «Фіно».
Фруктовий, квітковий, свіжий та злегка пряний профіль односолодового віскі Kavalan був створений з використанням неторф'яного солодового ячменю, імпортованого з Шотландії, та точного методу дистиляції. Ян Чанг, майстер-дистилятор, вловлює найчистіше в дистиляті та витягує з нього аромати, що гарантують унікальний підпис Kavalan.
Кавалан Потрійна бочка хересна
Цей односолодовий віскі створюється шляхом рідкісного поєднання трьох чудових бочок з-під хересу – Олоросо, Педро Хіменеса та Москателя – із сухофруктами Олоросо. Насичена карамель та насолода мальтози (солодового цукру) у поєднанні з унікальними тропічними фруктами створюють м'який, але характерний хересний віскі.
Має насичений червоний (яскраво-червоний) колір. В ароматі відчувається, як ноти винограду та цитрусових переплітаються з шоколадним брауні та карамеллю. Далі йдуть нотки кориці, конюшини та спецій, що змішуються з приємною дубовою нотою з легким запахом розмарину. Смак схожий на живий танець сушеного хересу, цукатів, карамелі та медової солодощі. Післясмак приємно-теплий. Найкраще поєднується з десертами, темним шоколадом, горіхами, салатами з морепродуктів, ковбасними виробами та злегка гострою кухнею.