Нічого не куплено!
-
Абсент
- Бренді
- Вермут
- Віскі
- Бурбон
- Односолодовий
- Купажований
- Купажований солод
- Зерновий
- Житній
- Горілка
Aberfeldy
Віскі Aberfeldy 12 Years Old у тубусі 0,7л
1855.00 грн.Характеристики Регіон: Шотландія, Хайленд (Високогір'я) Виробник: Aberfeldy Бренд: Aberfeldy Фортеця: 40% Тип: Односолодовий Фільтрування: хол...
Віскі Aberfeldy 21 Years Old у тубусі 0,7л
7250.00 грн.Характеристики Регіон: Шотландія, Хайленд (Високогір'я) Виробник: Aberfeldy Бренд: Aberfeldy Фортеця: 40% Тип: Односолодовий Фільтрування: холодна фільтрація Витримка: 12 ...
Віскі Aberfeldy 18 Years Old у тубусі 0,7л
5200.00 грн.Характеристики Регіон: Шотландія, Хайленд (Високогір'я) Виробник: Aberfeldy Бренд: Aberfeldy Фортеця: 43% Тип: Односолодовий Фільтрування: холодна фільтрація Витримка: 18 років __...
Показано с 1 по 3 із 3 (всього 1 сторінок)Історія Aberfeldy
Шотландський віскі від винокурні Aberfeldy виробляється в однойменному місті. Це невелике містечко на березі річки Тей, розташоване в регіоні віскі Хайленд, та його ідилічне розташування приваблює відвідувачів. Шотландський національний поет Роберт Бернс одного разу навіть згадав про мальовничу красу цієї місцевості в «Бірках Аберфелді». Само собою, це викликає інтерес до виробленого там віскі. Винокурня Aberfeldy була заснована у 1898 році і успішно працює вже понад 125 років. Винокурня, можливо, не входить до найпопулярніших хітів цієї країни, але пишається більш ніж 150 нагородами за якість своєї продукції. Чи то Всесвітній конкурс спиртних напоїв у Сан-Франциско чи Міжнародний конкурс спиртних напоїв — багато віскі з Аберфелді могли розраховувати на золоту медаль.Винокурня займається виробництвом віскі з великою увагою до деталей. При виробництві віскі Aberfeldy вона використовує чисту воду The Pilie Burn та перевірені методи. Таким чином, шотландський віскі втілює традиції та автентичність. Винокурня Aberfeldy розташована в родючій долині біля підніжжя Центрального нагір'я, в самому серці регіону зелених пагорбів, всього за два кроки від місця народження засновника Джона Дьюара. Крім джерела води та традиційного підходу, факторами успіху Aberfeldy Scotch є шотландський ячмінь і тривале або повільне бродіння затору вище за середнє. Він призначений для виробництва більшої кількості ароматичних ефірів та надання віскі Aberfeldy характерної медової солодощі. Ретельна дистиляція відбувається у мідних перегінних кубах Alembic. Потім справа доходить до зберігання, при якому на солод Highland часто впливають кілька типів бочок, таких як класичні дубові бочки, бочки та бочки. В даний час компанія знаходиться під керуванням John Dewar & Sons або Bacardi.Винокурня АберфелдіСправжній Джон Дьюер народився на фермі неподалік Аберфелді в 1806 році і почав займатися торгівлею вином у 22 роки. Після цього сім'я почала купажувати віскі і зрештою в 1896 заснувала власну винокурню в Аберфелді. Тоді, як і зараз, основною метою гуральників було постачати вино. солоду для купажу Dewar's, навіть сьогодні центр відвідувачів гуральні орієнтований на суміш, а не на власний односолодовий віскікурні.Aberfledy, як і багато інших винокурні, пройшла через руки Scottish Malt Distillers, дочірньої компанії DCL, а потім була продана компанії Bicardi, де вона і залишається до сьогодні.Хронологія Аберфелді:
1896: Винокурня була збудована на ділянці землі, купленому Dewar's у маркіза Бредалбейна.1898: У листопаді відкривається гуральня.1899 - представлена компанія Dewar's White Label.1917: Винокурня закривається, оскільки зерно перенаправляється на продукти харчування до кінця війни.1919: Аберфелді відновлює виробництво.1925: Об'єднання компаній Dewar's, Buchanan's та Johnnie Walker з Distillers Company Ltd. (DCL).1927: Компанія Dewar's випускає перший у світі документальний фільм про виробництво та купажування шотландського віскі.1930: Переведено до дочірньої компанії DCL Scottish Malt Distillers (SMD).1942: Винокурня закривається через брак ячменю під час війни.1944: Аберфелді відновлює виробництво.1972: Віскокурня значною мірою перебудована, збільшивши кількість промивок з чотирьох до восьми та з двох до чотирьох перегінних кубів. Припинено виробництво солоду на підлоговому рівні та створено завод із виробництва темних зерен.1973: Перегінні куби переводяться на парове опалення.1998: Продано John Dewar & Sons, дочірньої компанії Bacardi Corporation.2000: Відкриття Візит-центру "Світ віскі Dewar's" на старій солодовні.Newsletter - Зерновий
- Бренді