Віскі Kilchoman Madeira Cask 2021 0,7л

Модель: Madeira Cask 2021

Наявність: Немає в наявності

Ціна: 4 795.00 грн.
Кількість:

Характеристики

Регіон: Шотландія, Айла
Виробник: Kilchoman
Фортеця: 50%
Об'єм: 0.7 л
Тип: Односолодовий
Фільтрування: без холодної фільтрації
Витримка в бочках: Bourbon casks and Oloroso sherry casks
________________________________________

Опис

Загальна інформація:
Цей віскі Kilchoman Madeira Cask витриманий у ретельно відібраних бочках Madeira Hogsheads. У його характеристиках присутні приємні фруктові нотки, а також нотки цитрусових та родзинок із відтінком темного шоколаду. Він був перегнаний у травні 2016 року, а потім витриманий у 46 бочках Мадейра Хогсхед понад 5 років. У цих бочках було виготовлено 17 000 пляшок односолодового віскі Islay обмеженої серії. Це видання 2022 року, навіть якщо на пляшці вказано 2021 рік, тому що розлити цей віскі у пляшки у 2021 році явно не вдалося, бо для нього не було пляшок. При 50 ppm воно досить сильно заторфоване, про що також свідчить міцність 50%, за якої воно було розлите у пляшки.

Дегустаційні нотатки Kilchoman Madeira Cask 2021

Аромат: М'який тон темної карамелі з соковитими зливами, прянощами та сильним димом.
Смак: Повнотілий, з інтенсивним димом та легкими відтінками цитрусових, персиків та горіхів. Чудовий тон темного шоколаду завершує складну гру ароматів.
Фініш: Дуже тривалий, із відтінками червоних фруктів та тривалою димною нотою.

Портрет віскі і де купити Кілхоман Мадейра Каск 2021

Переглянувши чимало ресурсів в Інтернеті Ви зробили обдуманий вибір, клікнувши за запитом купити віскі Кілхоман Мадейра Каск онлайн в магазині елітного спиртного Алкотренд. У великому каталозі Вам буде не важко зорієнтуватися та знайти і схожі товари з "Шотландії" у категорії на ринку. Ціна острівного віскі Kilchoman Madeira Cask на сьогодні може бути найнижчою за такий обсяг на тлі конкурентів за такий літраж у тубусі.
 
Доставка Кілхоман Мадейра Каск 2021 за часом займає пару днів дивлячись яке місце знаходження Вашого міста чи селища. Якщо Ви зібралися купити Kilchoman Madeira Cask у Києві та Україні онлайн при цьому заощаджуючи дорогоцінний час від відвідування звичайного магазину, Ви гарантовано звернулися у відповідне місце, оскільки інтернет магазин елітного алкоголю «Алкотренд». Справедливі відгуки від звичайних покупців можна побачити у картці всіх товарів.
 
Характеристики
Тип: Односолодовий
Витримка:
Регіон: Шотландія
Бренд: Kilchoman
Літраж: 0,7л
Упаковка: В коробці
Міцність: 50%

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
Погано           Добре