Sale Віскі Ardbeg Hypernova 2022 0,7л

Віскі Ardbeg Hypernova 2022 0,7л

Модель: Hypernova

Наявність: Є в наявності

Ціна: 12 950.00 грн. 11 900.00 грн.
Кількість:

Характеристики

Регіон: Шотландія
Виробник: Ardbeg
Фортеця: 51%
Тип: Односолодовий
Фільтрування: без холодної фільтрації
Витримка: бочки з-під бурбона, з-під хересу
________________________________________

Опис

Найдимніший Ардбег... на світі!
Hypernova – це реліз Комітету від Ардбега, випущений наприкінці 2022 року. Зазвичай щороку випускається щонайменше пара таких пляшок обмеженого випуску, але що робить цю пляшку особливо привабливою, то це кількість частин на мільйон. Для тих, хто не знає, ppm означає частини на мільйон і це стандартний спосіб вимірювання кількості фенолу в ячмені. Або іншими словами, кількість торф'яного диму у солоді. У Hypernova, зважаючи на все, зміст проміле становить 170, що робить його офіційно найдимнішим Ардбегом усіх часів. Проте кількість ppm у ячмені – це лише частина історії.
 
Торф'яний дим, що поглинається ячменем, змінюється та еволюціонує, навіть зменшується протягом усього процесу дистиляції. Таким чином, попередня дистиляція з високим вмістом ppm не завжди призводить до отримання ультрадимного віскі у пляшці. Унікальні особливості виробництва, які можна зустріти на кожній гуральні, впливають на смак віскі. Подивіться, наприклад, на Лагавулін та Каол Іла. Ці дві гуральні, що належать Diageo, використовують один і той же солод, одних і тих же солодів, з вмістом торфу з однаковим вмістом ppm, але віскі дуже різні.
 
Чому Гіпернова? Попередній «найдимніший колись Ардбег» називався Надновою, а Гіпернова визначається як «дуже енергійна наднова». Так що в каноні релізів Ardbeg ця назва має певний зміст.
 
Він розлитий у пляшки міцністю 51% і продається за ціною від 300 євро. Цікаво, що солод коптили торфом, що не належав острову Айла. Це було зроблено з суто логістичним причин: солодівники на острові Айлей не могли досягти необхідної кількості, а доставка торфу з острова Айлей солодовням на материку призвела б до різкого збільшення викидів вуглекислого газу, тому замість нього використовувався материковий торф.
 

Дегустаційні нотатки Ardbeg Hypernova 2022

Запах: солоний, димний - так, але, можливо, не такий різкий, як можна було б очікувати. Водорості. Черепашки. Тютюновий попіл та сигарний дим. Їдкий торф згодом наростає. Крім диму, є ще лакриця, перець, нотки цитрусових та трави. Навіть трохи ментолу.
 
Смак: дим більше виступає передній план. Він присутній з першого ковтка, але швидше тліє та загрозливо світиться, ніж виходить з-під контролю. Деревне вугілля. Морська сіль та чорний перець. Розсіл - як дихати на вологому піщаному пляжі взимку. Під димом також відчувається трохи вершкового солоду та трохи свіжих лимонно-цитрусових з легким відтінком молодого дуба. Дим згодом стає інтенсивнішим.
ardbeg distillery

Портрет віскі і де купити Ардбег Гіпернова 2022

З огляду на маркетинг віскі, ви майже очікуєте, що він вразить вас, але насправді він розвивається з часом. Спочатку воно здається лише трохи димнішим, ніж стандартні висловлювання Ардбега, але з кожним наступним ковтком воно стає все сильнішим. До того часу, як ви дійдете до кінця склянки, ви запитуєте, чи відчуєте ви коли-небудь щось, крім диму, до кінця своїх днів. Можливо, я міг би звинуватити віскі у відсутності складності? Взаємодії з бочками, звичайно, не так вже й багато. Справді, віскі здається дуже молодим, але я сказав би, що в цьому й суть. Чого люди хочуть від найдимнішого Ардбега на світі, якщо не багато диму? Я, звичайно, насолоджуюся цим – можливо, навіть надто сильно. Враховуючи ціну, я вважав би за краще смакувати пляшку довго, але вона спорожняється набагато швидше, ніж хотілося б.
 
Переглянувши чималу кількість ресурсів в Інтернеті Ви зробили обдуманий вибір, клікнувши за запитом купити віскі Ардбег Гіпернова 2022 онлайн в магазині елітного спиртного Алкотренд. У великому каталозі Вам буде не важко зорієнтуватися та знайти і схожі товари з "Шотландії" у категорії на ринку. Ціна віскі Ardbeg Гіпернова 51% на сьогодні може бути найнижчою за такий обсяг на тлі конкурентів за такий літраж у тубусі.
 
Доставка Ardbeg Hypernova 2022 за часом займає пару днів дивлячись яке місце знаходження Вашого міста чи селища. Якщо Ви зібралися купити Ardbeg Hypernova 2022 у Києві та Україні онлайн при цьому заощаджуючи дорогоцінний час від відвідування звичайного магазину, Ви гарантовано звернулися у відповідне місце, оскільки інтернет магазин елітного алкоголю «Алкотренд». Справедливі відгуки від звичайних покупців можна побачити у картці всіх товарів.
 
Характеристики
Тип: Односолодовий
Витримка:
Регіон: Шотландія
Бренд: Ardbeg
Літраж: 0,7л
Упаковка: В коробці
Міцність: 51%

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
Погано           Добре