Віскі Aberlour Casg Annamh Small Batch 0008 0,7л

Модель: Small Batch 0008

Наявність: Є в наявності

Ціна: 3 050.00 грн.
Кількість:

Характеристики

Регіон: Шотландія, Спейсайд
Виробник: Aberlour
Бренд: Aberlour
Фортеця: 40%
Тип: Односолодовий
Витримка в бочках: з-під бурбона, з-під хересу
________________________________________

Опис

Загальна інформація:
Цей обмежений випуск Aberlour Casg Annamh 0007 походить із серії серійних випусків успішної гуральні Спейсайда. Він витримувався у найкращих бочках з-під хересу Олоросо, а також у бочках із американського дуба. Тому вік тут навмисно опущений, щоб зосередити увагу на бочці, в якій вона дозрівала. За своїми характеристиками це віскі зі Спейсайду, в якому переважає найкращий херес, і він має фруктові аромати, дуже сильні та об'ємні у смаку. Aberlour Casg Annamh був розлитий у пляшку ємністю 700 мл з інтенсивним вмістом 48%, яка постачається у високоякісній тубі.
 
Дегустаційні нотатки Aberlour Casg Annamh Small Batch 0007
 
Аромат: сильний, багатий тон шеррі з відтінками квіткового меду та родзинок. Дуже тонкі аромати темної вишні завершують букет.
Смак: тонкий фруктовий аромат з нотками персика, карамелі та лакриці. На додаток до цього є добре збалансований тон свіжої гвоздики з прекрасним відтінком шеррі.
Післясмак: дуже тривалий, інтенсивний і повнотілий післясмак.

Портрет віскі і де купити Аберлоу Каск Аннам Смол Бетч 0007

З гельської мови Casg Annamh перекладається як "рідкісна бочка", що дуже добре характеризує цей Аберлур. Основна увага тут приділяється управлінню бочкою, а не періоду дозрівання, як це зазвичай буває.
 
Переглянувши чималу кількість ресурсів в Інтернеті Ви зробили обдуманий вибір, натиснувши на запит придбати віскі Аберлоу Каск Аннам Бетч 0007 онлайн в магазині елітного спиртного Алкотренд. У великому каталозі Вам буде не важко зорієнтуватися та знайти і схожі товари з "Шотландії" у категорії на ринку. Ціна віскі Aberlour Casg Annamh Batch 0007 на сьогодні може бути найнижчою за такий літраж на фоні конкурентів.
 
Доставка Аберлоу Потрійна Бочка за часом займає пару днів дивлячись яке місце знаходження Вашого міста чи селища. Якщо Ви зібралися купити Aberlour Casg Annamh Small Batch 0007 в Києві та Україні онлайн при цьому заощаджуючи дорогоцінний час від відвідування звичайного магазину, Ви гарантовано звернулися у відповідне місце, оскільки інтернет магазин елітного алкоголю «Алкотренд». Справедливі відгуки від звичайних покупців можна побачити у картці всіх товарів.
 
Характеристики
Тип: Односолодовий
Витримка:
Регіон: Шотландія, Спейсайд
Бренд: Aberlour
Літраж: 0,7л
Упаковка: У тубусі
Міцність: 48%

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
Погано           Добре